Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek'e atanan Eğitimci Demirhan'a veda yemeği

Erdek

11 yıl Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Erdek'e eğitim uzmanı” olarak atanan Şakir Demirhan'a veda yemeği verildi.

11 yıl Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Erdek’e “eğitim uzmanı” olarak atanan Şakir Demirhan’a veda yemeği verildi. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu ve milli eğitim ailesi adına gerçekleşen yemek, Bandırma Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Öğretmenler ve milli eğitim personelinin hazır bulunduğu yemekte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu, makamların gelip geçici olduğunu vurgularken, “Makamlar, insanları değil, insanlar, makamları şereflen-dirmelidir” dedi. 

Demirhan’ın, samimi, dürüst ve sevilen bir yönetici olduğunun altını çizen Pircioğlu, şunları söyledi:
“Vedaları hiç sevmem. Çünkü veda, ayrılık, özlem ve sevgiliden uzak kalmadır. Ben, sevmeyi, dostu, düşmanı sevmeyi, insanların, birbirlerini sevmelerini severim. Önemli adam değil, değerli adam olmak gerekir. Bu makam koltuklarını herkesten alabiliriz ama kimse, değerleri veremez.”
Demirhan da konuşmasında, kendisi için düzenlenen yemeğe teşekkür ederken, “İnsanlar, fanidir. Önemli olan, gönüllerde taht kurmaktır. Çağdaş uygarlığı yakalamamız için öğretmenlerimizin çabaları çok önemlidir” dedi.
Demirhan’a buketini, yemekte bulunan en genç öğretmen, plaketini ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu verdi. Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı